Autoservis Filipčić
Radimo Sve Za Manje
Radno vrijeme: 8-17h, subotom: 8-12h
Proizvođači automobila

Akcije/Novosti

Uz INA kit - poklon majica

INA KIT - remen, zatezači remenja, klizači i sav potreban pribor u OE kvaliteti. Uz svaki kupljeni INA KIT na poklon dobivate majicu INA. Akcija traje do isteka zaliha poklona.


Za tri kupljena Monroe amortizera, četvrti za samo jednu kunu

Auto Krešo se i u ovo doba krize brine za sigurnost prometa na cestama, pa tako i svih njenih sudionika. Tako je pripremljena nova prodajna akcija za svjetski poznate Monroe amortizere. Akcija je pripremljena po sistemu 3+1 gratis, odnosno za simboličnu jednu kunu.

Tako do kraja srpnja svi kupci bilo kojeg modela amortizera iz Monroe prodajnog programa mogu ostvariti značajnu uštedu, a istovremeno povećati sigurnost vožnje vlastitim vozilom. Ne zaboravite da je preporuka, iz sigurnosnih razloga, jednom godišnje ili svakih 20 tisuća kilometara provjeriti stanje kompletnog ovjesa, pa tako i amortizera.


Uz ICER disk pločice, jakna na poklon

Kočnice su vrlo tražena roba, pa smo stoga pripremili još jednu akciju koja se odnosi na ovaj segment proizvoda. Tako smo u suradnji s markom ICER pripremili nove pogodnosti. Svi kupci koji odjednom kupe pet setova ICER disk pločica na poklon dobivaju kvalitetnu jaknu. Za one koji nisu upoznati s markom ICER, dolazi nam iz Španjolske, a može se pohvaliti s više od 50 godina postojanja, a dokaz kvalitete je i činjenica da su prisutni i kao proizvođač za prvu ugradnju. Akcija traje do isteka zaliha poklona.


Za 40 NGK svjećica Uvex naočale na dar

Ponovno nagrađujemo i to u suradnju s poznatim dobavljačem svjećica - NGK. Tako sada svi kupci koji od jednom naruče minimalno 40 svjećica iz NGK-ovog proizvodnog programa na poklon dobivaju kvalitetne Uvex naočale. Riječ je o modelu I-VO, vrlo laganom i opremljenom mekanim umetcima na izraženim dijelovima (nos, uši, čeoni dio.)
Akcija traje do isteka zaliha poklona pa preporučamo da požurite